Jarenlange ervaring     Vakmanschap      Juiste kwaliteit

Merk Dealer

Keuringsbedrijf VKI Nederland B.V. is officieel merkdealer.
Hierdoor kunnen wij veel producten van hoge kwaliteit leveren tegen marktconform prijzen.

Deltaplus

Keuringsbedrijf VKI Nederland is erkend dealer van DeltaPlus, een toonaangevende fabrikant van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) in Frankrijk. DeltaPlus staat bekend om zijn uitgebreide assortiment dat onder andere bestaat uit hoofdbescherming, handbescherming, lichaamsbescherming, voetbescherming en valbescherming.

Dankzij deze nieuwe samenwerking zijn wij verheugd u nu ook een uitgebreide selectie producten te kunnen aanbieden voor veilig werken op hoogte. Ons assortiment omvat onder andere:

  • Collective valbeveiliging: Deze systemen en apparatuur zijn ontworpen om gelijktijdig meerdere personen te beschermen tegen vallen. Voorbeelden hiervan zijn veiligheidsnetten die rondom een bouwplaats worden geïnstalleerd.
  • Horizontale valbeveiliging: Deze valbeveiliging is specifiek bedoeld om vallen te voorkomen tijdens horizontale bewegingen, bijvoorbeeld bij werkzaamheden op daken of verhoogde oppervlakken.
  • Verticale valbeveiliging: Dit omvat diverse apparatuur, zoals harnassen, vanglijnen en ankerpunten, die werknemers beschermen bij verticale bewegingen zoals klimmen of afdalen.
  • Helende valbeveiliging: Voor situaties waarin werknemers zich op verhoogde posities bevinden en risico lopen om te vallen, bieden wij valstopsystemen en andere apparatuur die werknemers veilig houdt in geval van een val.
  • Toegangsmiddelen (kooiladders): Wij bieden ook laddersystemen aan die een veilige toegang bieden tot verhoogde werkplekken, zoals daken of platforms.
  • Dakankers: Onze dakankers zijn structurele verankeringen die op daken worden geïnstalleerd om valbeveiligingssystemen te koppelen. Ze bieden een betrouwbare bevestigingspunt voor harnassen en andere valbeveiligingsapparatuur.

Keraf

Keraf is Expert in tijdelijke stroomvoorziening en verlichting

KERAF is een vertrouwde naam in de elektrotechniek en bekend door oplossingen voor tijdelijke installaties. Ons bedrijf stond aan de wieg van het moderne rubber contactmateriaal en heeft zich ontwikkeld tot een expert in oplossingen voor tijdelijke stroomvoorziening. Al meer dan 75 jaar gevestigd in havenstad Rotterdam maken we stekkers, kabels, verdeelkasten, transformatoren en lampen voor bouw, industrie en entertainment.

Op maat gemaakte oplossingen

Bij Keuringsbedrijf VKI Nederland B.V. gaan we verder dan alleen het keuren van producten; wij creëren op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw unieke behoeften. Als trotse vertegenwoordigers van Deltaplus begrijpen we als geen ander de waarde van op maat gemaakte veiligheidsoplossingen. Bij Keuringsbedrijf VKI Nederland B.V. streven we ernaar om uw werkomgeving veiliger en beter afgestemd te maken. Wij staan klaar om samen met u op ontdekkingsreis te gaan, waarbij we op maat gemaakte adviezen en oplossingen bieden die uw verwachtingen overtreffen. Kies voor VKI Nederland B.V. als uw partner voor veiligheid, waar maatwerk de sleutel is tot een optimaal beveiligde werkomgeving.

Veelgestelde vragen

Wat is jullie werkgebied
VKINL is actief in heel Nederland en verzorgt keuringen en inspecties. Of het nu gaat om het keuren van elektrisch gereedschap of het inspecteren van roostervloeren, VKINL staat klaar om een uitgebreide en professionele diensten te leveren. Wij zorgen ervoor dat alle keuringen en inspecties voldoen aan de hoogste normen en regelgeving.
Hoe snel kan ik een offerte verkrijgen?
Wanneer u een offerte aanvraagt, sturen we binnen 24 uur een reactie.
Wil je een snellere reactie? Dan kun je naar ons bellen +31 (0) 858001214 😊.
Welke certificaten heeft VKINL in bezit?

Wij hebben de volgende certificaten:

• Keurmeester NEN3140
• Keurmeester NEN1010
• Keurmeester ladders en trappen
• Keurmeester aluminium rolsteigers
• Keurmeester valbeveiliging
• Keurmeester kooiladders

Deze certificaten kunnen wij eventueel op voorhand tonen.

Ik heb met spoed een keuring nodig, kan dit?
Er kan met spoed een keuring aangevraagd worden.
Zodra wij de aanvraag binnen hebben controleren wij of er een plekje beschikbaar is.
Hoe lang duurt een gemiddelde keuring of inspectie?

De duur van een keuring of inspectie kan variëren per opdracht. Wilt u meer informatie over de duur van de keuring of inspectie? Dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Contact opnemen